Bator a fost eliberat din "penitenciarul" RADP. Un telespectator NCN a platit "cautiunea". Ziar de Cluj si NCN acorda un "Jos Palaria!" generosului clujean

Calul confiscat de Politia Locala Cluj-Napoca a parasit grajdurile RADP. Proprietarul lui Bator (rebotezat asa de Ziar de Cluj si NCN) a plătit aproape 600 de lei ca să-și recupereze animalul. In urma difuzării reportajului, un telespectator NCN a decis să plătească amenda bietului om. Banii i-au fost trimisi sarmanului pentru a achita serviciile de cazare si hrana ale lui Bator in sediul RADP.  

Chiar dacă Bator e acasa acum, cazul său a creat o dezbatere publică legată de soarta acestor oameni aflaţi în permanenţă într-un cerc vicios al sărăciei și marginalizării. Vom continua strângerea de semnaturi pentru petiţia iniţiată în numele bietului Bator prin care îi cerem Primăriei Cluj-Napoca să-și reconsidere politica de amenzi faţă de cei mai săraci membrii ai comunităţii noastre. Și nu uitaţi: #freebator!

Jos, palaria in fata clujeanului care s-a indurat sa il ajute pe proprietar sa-si recupereze calul cu care isi castiga painea de zi cu zi! 

 

Comentarii

Cetatean de pe ...

30.03.2018 14:59

Diii Batore sarace>FEFELEAGA !!! #freebator !

Adauga comentariu