Bătăușii din Talora, prinși la 4 zile după ce au încercat să facă praf localul! „Smardoii” au mandate de arest preventiv pentru 30 de zile!

Scene de groază petrecute săptămâna trecută în localul Talora, din Turda. Cinci persoane au început să distrugă mobilierul din local și să se ia la bătaie cu alți clienți din local. 

La câteva zile după incident, agresorii au fost reținuți și urmează să fie prezentați în fața magistraților de la Judecătoria Turda, cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile. 

„La data de 31 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Turda au reţinut pentru 24 de ore 5 bărbați cercetați sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violențe şi distrugere. În fapt, la data de 27 iulie a.c., cei 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 şi 36 de ani, din Turda, judeţul Cluj, în timp ce se aflau într-un local de pe raza municipiului Turda, ar fi provocat un scandal și ar fi lovit mai multe persoane aflate în local, distrugând și obiecte de mobilier din interior. La expirarea perioadei de reţinere, cei 5 bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive”, arată cei de la IPJ Cluj. 

 

Potrivit paronului Talora, scandalul a fost provocat de cei cinci agresori, care se aflau la un eveniment în incinta localului. Iată ce precizări au făcut polițiștii cu privire la evenimentele din 27 iulie.

”n jurul orei 03:30 am fost sesizati cu privire la un scandal in incinta unui local public unde era o petrecere de majorat. Politistii au intervenit pentru aplanarea conflictului. Persoanele implicate, banuite de acte de violenta, au fost identificate, stabilindu-se ca este vorba despre 4 barbati cu varste cuprinse intre 24 si 36 de ani, din Turda. In urma scandalului si a altercatiei, 5 persoane cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani, din Turda, au avut nevoie de ingrijiri medicale. Politistii s-au sesizat pentru comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si liniștii publice. De asemenea, cercetarile sunt continuate si pentru infracțiunea de lovire sau alte violente.”, a precizat IPJ Cluj, în ziua incidentului.

Adauga comentariu