Bataie de joc! Politia Locala se codeste sa ridice o masina abandonata

Politistii locali sunt zelosi doar cand e vorba de aplicat amenzi pentru parcari. Atunci cand e vorba de eliberarea locurilor de parcare, si asa putine, ocupate de rable nemiscate cu lunile sau chiar cu anii, entuziasmul politistilor locali scade vertiginos.

O dovedeste cazul unui clujean care ne-a sesizat redactia fata de indolenta Politiei Locale.

“Vizavi de spitalul ala parasit ce nu s-a mai construit pe strada Bucium din Manastur, de vreo 2 ani de zile "troneaza" in fata blocului o masina abandonata. De vreo 3 luni de zile sun aproape zilnic la politia locala 0264 598 784 in legatura cu aceasta problema. De fiecare data mi se iau datele (nume,prenume,adresa,nr.tel), dar nimic mai mult. Inca ma si mint stimabilii de la Politia Locala - serviciul ridicari , ca i-au pus instiintare pe masina proprietarului saptamana trecuta. Zic: cum ati pus instiintare , unde ati pus-o ? ... ca eu sunt langa masina abandonata si nu se vede nicio hartie sub stergator sau in masina ... si imi rad in nas domnii ...”, ne-a relatat Adrian Capota.

Pe de alta parte Politia Locala are o alta versiune a povestii si reprezentantii ei spun ca trebuie sa respecte anumite proceduri.

“Intr-adevar in ultimele 2-3 saptamani au fost mai multe sesizari in ceea ce priveste masina respectiva. Proprietarul a fost invitat la biroul Politiei Locale sa vina cu mai multe acte pentru a dovedi functionalitatea masinii, de exemplu Inspectia Tehnica Periodica sa fie la zi. Nu a facut-o, astfel saptamana aceasta i s-a trimis o somatie sa elibereze domeniul public pentru ca masina are aspect de masina abandonata. De la data primirii are 15 zile sa se conformeze”, au aratat reprezentantii Biroului de Presa al Primariei.

Abia dupa aceea poate fi ridicata masina pe cale administrativa. “Va fi nevoie de o declaratie a vecinilor care sa ateste ca e abandonata de mai mult de un an, apoi poate fi ridicata”, au mai precizat reprezentantii Primariei.

Adauga comentariu