Bătaie de joc în orașul de cinci stele: O rampă dedicată persoanelor cu dizabilități a fost amenajată în fața unui stâlp

Asistăm la o altă bătaie de joc la adresa persoanelor cu dizabilități din Cluj-Napoca. Nu este suficient faptul că prezența rampelor este o raritate în mult lăudatul oraș de cinci stele, în locurile în care acestea chiar există uneori sunt amenajate în bătaie de joc și doar pentru că există o obligație legală.

Este cazul rampei dedicată persoanelor cu dizabilități care tocmai ce a fost amenajată la intrarea în Piața Mihai Viteazu. Rampa este foarte utilă doar că nu poate fi utilizată, la capătul ei aflându-se un STÂLP. Rampa ar fi fost utilă și pentru cărucioarele de cumpărături ale pensionarilor, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să le ridice pe scări. 

Scările și rampele dedicate persoanelor cu dizabilități par a fi refăcute recent, doar că numai una dintre ele poate fi folosită. Cealaltă este blocată de un stâlp. Cât de complicat a fost ca lucrarea să fie făcută bine până la capăt? Un Dorel a fost lăsat să își bată joc de această lucrare și implicit de persoanele cu dizabilități. 

 

Adauga comentariu