Bataie de joc la Spitalul de Copii: O mamica a asteptat 2 ore cu copilul cu piciorul fracturat, iar la plecare a fost taxata cu 30 lei pentru parcarea din incinta spitalului

O mamica ne-a relatat o situatie care a avut loc astazi la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca. Femeia a ajuns la Urgente Ortopedie, dupa ce copilul si-a fracturat piciorul. Aici a fost nevoita sa astepte 2 ore afara, pe scarile cladirii pana sa ajunga la consult. Copilul a fost consultat, tratat, iar apoi a mai urmat o ora de asteptare pentru primirea biletului de plecare. La iesire, mamica a mai avut parte de o „bucurie”: 30 lei parcarea pentru 4 ore. Acum, spitalele incep sa nu mai asigure parcare gratuita pentru vizitatori. Recent și Spitalul Județean de Urgenta Cluj a anuntat ca aplica tarife pentru cei care vor parca in curte.

„La Urgenta Ortopedie este inuman sa stai cu copilul pe treptele Urgentei 2 ore cu fractura la picior si dupa consult inca o ora pana primesti biletul sa poti pleca. Deci dupa 4 ore petrecute acolo, la iesire sa platesc 30 lei parcarea din incinta spitalului mi se pare o adevarata bataie de joc. Este inuman ce se intampla”, ne-a scris femeia.

Pentru a sustine afirmatiile, mamica ne-a trimis si fotografii.

Pana la ora publicarii acestui material, conducerea Spitalului de Copii nu a putut fi contactata. Vom reveni cu punctul de vedere al unitatii sanitare.

Citeste si:

Tarife aberante pentru locurile de parcare din curtea Spitalului Județean Cluj

Adauga comentariu