Bătaie de joc la Aeroportul Cluj. Pasagerii, obligaţi să stea 3 ore în picioare

Aproape o mie de pasageri sunt la această oră blocaţi pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile care au afectat programul de zbor al aeronavelor. Cetăţenii sunt nemulţumiţi de faptul că nimeni nu le oferă nicio informaţie cu privire la orele de decolare, iar mulţi dintre pasageri sunt nevoiţi să stea în picioare ore întregi, deoarece nu există suficiente locuri pe scaune în sala de aşteptare. 

Vremea nefavorabilă de azi i-a luat pe nepregătite pe angajaţii Aeroportului Cluj. Mai multe aeronave au avut de aşteptat din cauza faptului că maşinile care trebuiau să realizeze activitatea de degivrare a aeronavelor nu erau încărcate cu soluţie, motiv care a dus la întârzierea degivrării aeronavelor şi, implicit, la întârzierea decolării. 

“E bătaie de joc ce se întâmplă în aeroportul Cluj. Suntem aproape o mie de oameni, mulţi stau în picioade de 3 ore pentru că nu sunt locuri suficente pe scaunele din sala de aştetare. Nimeni nu ne oferă niciun fel de  informaţie. Ne-au spus că avionul are întârziere de o oră. După ce îţi faci check in-ul se anunţă că avionul va întârzia alte 2 ore”, a declarat un pasager al cursei de Paris.

 

 

 

Comentarii

marius

20.04.2017 13:32

Pai si ce e mai importanta? Siguranta sau rabdarea unor capete patrate?

Gerula

22.04.2017 10:38

În continuare, romanii nu își cunosc drepturile de europeni. Pacat, foarte pacat. După ce stau pe la cozi cu zilele să-și plătească impozitele, cînd o plata pe ghiseul.ro durează 5 minute, pierd timpul uitindu-se la antena3, nu fac sport și avem cel mai scăzut consum de săpun din europa, stau și că fraierii in aeroport. Daca avionul pleacă cu intirziere și ajung la destinație cu peste 3 ore diferența față de ora de pe bilet, au dreptul, legal, să solicite despăgubiri, pe care le și primesc. Sunt cazuri reale, nu povesti. Despăgubirea este diferentiata in interiorul ue, în funcție de km, pina la 1500km suma este de 250 Eur/persoana și crește pina la 600 Eur (funcție de distanța).Nu se acorda despăgubiri daca zborul este anulat din cauza vremii, dar aici sunt cauze tehnice și zborul nu a fost anulat am înțeles.

Adauga comentariu