Bataie de joc! Au raspalit asfaltul proaspat pus pe Calea Turzii. Angajat Diferit: Asa a fost filmul

Comentarii

laurentiu

30.09.2014 14:01

Asa e lucrul in stil romanesc, de ce sa furi de 2 ori, cand o poti face de 3 ori: o data asfaltezi, apoi spargi, apoi faci sensul giratoriu. Toate operatiunile au fost platite in parte!

Mic dar mare

30.09.2014 14:14

Cei de la Ziarul de CLUJ, cand mai faceti articole de genul asta mai bine interesati-va la cei indreptatiti sa va dea un raspuns: Beneficiar, consultant, executant.Nu cereti parearea unui portar, femeie de servici paznic etc.Nici nu stiti sa va faceti treaba, numa o incurcati!!!Asa sa va ajute Dumnezeu. 

Vlad Negru

30.09.2014 15:11

Poate daca ati avea panou de santier conform Legii 50 cu datele de contact nu ne-am interesa de la muncitori, sau sef de santier sau coordonator SSM.Cat despre ajutorul divin o sa aveti nevoie voi cand o sa scrieti jos pe pagina "atat declar, sustin si semnez".

ionel

30.09.2014 18:48

Acolo era un stalp de beton plin cu cabluri electrice, si a trecut mult timp pana l-au eliminat din carosabil. Cred ca au asteptat mult dupa cei de la electrica, si evident ca nu pute-au lasa gropile de santier.
Tot e bine ca nu s-a intamplat ca si in jud. Dolj ,cu stalpul in mijlocul drumului.

Hinda

30.09.2014 21:41

Pe cand giratoriul din Manastur la intersectia Frunzisului/ Izlazului ? Zilnic zboara masini peste bordura si rup stalpisorii de pe trotuar . De cateva ori masinile care au intrat prea Tare in curba s-au rostogolit pe trotuarul plin de copii.....

Cetateanul revoltat

30.09.2014 21:42

Am observat acelasi lucru si mai jos pe C. Turzii: au asfaltat dupa care au spart trotuarul. Bani cheltuiti din banul public. De ce Primaria permite o astfel de risipa? Pot da nenumarate exemple de genul acesta: se asfalteaza o strada dupa care se sparge si se asfalteaza din nou. Mergeti pe str. C. Brancoveanu care era facuta perfect si sa vedeti cum arata acum: arunca asfaltul si bordurile ca sa puna atele! E sinistru! RUSINE celor care administreaza Clujul! Dl. primar ascunde-te in codru, ca ne-ai adus la sapa de lemn cu administratia ta....:(

andi

01.10.2014 08:38

"Probabil ca singura explicatie e prostia pura a vreunui diriginte de santier".De cand e treaba dirigintelui de santier sa faca sensuri giratorii??? inainte de a scrie un articol ar trebuii sa cititi un pic legea, legea 10, 50 ...etc sa vedeti si voi ce atributii are un diriginte de santier, eventual dati o fuga pana la ISC sa va interesati ce atributii are dirigintele de santier.

Adauga comentariu