Bășinuțe ”pluseriste” ”de opoziție” locală

Termenul de ”grup de consilieri locali” și necesitatea de a numi un ”lider” (purtător de cuvânt) al grupului, eu le-am inventat pentru Dan Tarcea, actualul Ecoul al Primarului Emil Boc, pe vremea când PNL Cluj era în opoziție cu PD-L Cluj. Până atunci nu existau decât în Șparlamentul României. Văd că s-au implementat și pe plan local, bravo mie!

Numai așa îmi explic cum de există ”liderul” ”grupului de consilieri locali” USR PLUS.

Ei bine, ”liderul” Adriana Cristian, dimpreună cu colegii sconsilieri locali, au dat un vot de blam pe raportul de activitate pentru 2020 prezentat de Poliția Locală a Primăriei, discutat la ședința Consiliului Local din 22 februarie.

A dracului opoziție, ”țâțâsduc de porțelan”, cum se agită ca ouțul Humtye-Dumptye, ea la o săptămână după ce Ziar de Cluj a tocat acest așa-zis raport de activitate și-și însușește criticile noastre, fără a le cita. Că, pentru hipsteri, Ziar de Cluj este ”lău” și ”volbește ulât”.

CITEȘTE: Raportul de evaluare a Poliției Locale pentru anul 2020 va fi prezentat în fața Consiliului Local – polițiști fără mască, obiective nerealiste și multe amenzi

Și că tot vorbim despre ”opoziția” clamată de USR PLUS la nivel de Consiliu Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, chipurile ”în contrast” cu faptul că sunt ”la putere” la nivel ”Central”, aceasta se face eficient de cptre ministrii USR PLUS care pun bețe în roate marilor proiecte de infrastructură ale Cluj-Napoca și Cluj și la nivel de papagali la nivel local.

În loc să ne explice sconsilierii USR PLUS (de la muncipiu și de la județ) de ce nu vin banii la municipiu și la județ de la colegii lor, miniștrii din ministere, de ce Cluj-Napoca și Clujul sunt nedreptățite, ei se joacă de-a opoziția cu desenuțe, planșe colorate și aplicații de Facebook.

Cică să vedem locurile de joacă din Cluj-Napoca și să le dăm ”aprecieri”. Locurile de joacă din Cluj-Napoca sunt povești cu pești – câteva decente, restul cluburi pentru drogați și homleși, sub ochii vigilenți ai DIICOT, BCCOA și amărâților de ”bonțideni” locali. Vrem soluții, nu joculețe de societate, cocleli de joculețe de PR de la ”corporate” și ”multinaționale”, trandafirași și petale de crin ținute cu penseta!

Sau jurnăluțe deactivitate de consilier local, cum ne servește cu pătrățele și bumbuleți tot felul de truisme și locuri comune, pluseristul Radu Boloveschi, trimis degeaba și el în Consiliul Local.

La desene, Emil Boc e Stăpânul Bidinelelor, din trei limbi bine plasate în urechea clujeanului, acesta vede numai izvoare cristaline pe Someș și aer rece de tăriile munților în vârful mormanului de goz al RADP Cluj-Napoca de la Pata Rât. ”Antonia” este vârf de IT în Cluj-Napoca, traficul este fuidizat pe perne de aer, blocurile răsar firesc și armonios urbanistic printre case și toți amărăștenii care au nevoie de o casă a lor primesc aprobare în tim ce Boc, cu șampila ca un băț în mână, alungă haitele de amici imobiliari de pe cadavrul urbanistic al Clujului.

Pluseriștii mimează la fel de bine ca Boc că muncesc acolo unde i-a trimis votul – te pomenești că vor avea și succes.

Adauga comentariu