Băşinoşii opăriţi de la Clubul Rotary Opera i-au reproşat „nasoale” Călinei Langa Ghiţulescu pentru articolul excepţional scris despre Balul Operei

Călina Langa Ghiţulescu este o gagică foarte faină care ţine blogul „Diva şi Divanul”. Recent, după „minunatul” eveniment manelist intitulat Balul Operei, Călina a avut „tupeul” să-i critice pe participanţi şi mai ales pe participantele îmbrăcate cu haine din Piaţa Mărăşti. De fapt ne cerem scuze firmelor de fashion din Piaţa Mărăşti, pentru că ţinutele de acolo sunt mult deasupra celor revărsate la Balul Operei.

Articolul, absolut superb, i-a enervat atât de tare pe băşinoşii opăriţi de la Clubul Rotary Opera, încât aceştia i-au cerut doamnei să şteargă articolul, sau pozele, într-un act sublim de cenzură puturoasă provincială. Fiindcă femeia nu a vrut, atunci, cu totul întâmplător, blogul său a fost hakerit.

Demn de menţionat este şi faptul că, în mod suspect, nu au apărut poze cu principalul sponsor al evenimentului, Marele Împărat Ioan Rus, cel care, prin Fundaţia Transilvania Leaders, a sponsorizat evenimentul iniţiat acum câţiva ani de Daniel Metz. Însă, surse din SRI Urişor ne-au furnizat, în exclusivitate, o poză cu outfit-ul amfitrionului. După cum se poate observa, deşi nu avem studii de fashion, familia Rus nu a respectat nimic din protocolul impus de invitaţii.

Adauga comentariu