Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au învins pe ICIM Arad și "U" are prima șansă la calificare

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au învins cu scorul de 68-56 pe ICIM Arad, în meciul 1 din faza sferturilor de finală a Ligii Naționale. Fetele lui Dragan Petricevic au pornit ca din tun și după primul sfert aveau deja 10 puncte avans pe tabela de marcaj, scor 22-12.

Cu amintirea încă vie a vremurilor când erau campioanele României, arădencele au răspuns imediat, în parțialul doi, pe care și l-au adjudecat cu 19-18. La pauza mare antrenorul Universității a schimbat din nou tactica și a rulat jucătoarele într-un sistem care să-i permită să-și apropie victoria fără să forțeze prea mult. 10-8 și 18-17 au fost scorurile ultimelor parțiale și Universitatea are deja prima opțiune pentru calificarea în semifinalele campionatului.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Andra Mandache, cu 21 de puncte marcate, o recuperare și trei pase decisive. Meciul doi, din seria de trei, se va disputa, joi, în Sala Polivalentă din Arad. În această fză a competiției calificarea se decide conform regulei "cel mai bun din trei meciuri".

 

Adauga comentariu