Baschetbalistele atacă titlul. Echipa feminină de baschet ”U” Cluj joacă în semifinale, după 14 ani

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj se preătesc intens pentru meciul din semifinalele Ligii Naționale de Baschet. Ultima dată când echipa Universității a mai jucat în careul de ași, a fost în urmă cu 14 ani. Așa că fetele și antrenorul fac acum ultimele pregătiri înainte de meciul cu CSM Târgoviște, care va avea loc vineri.

„Rezultatul unui sezon se vede la final de sezon. Dar, vorbind popular, nu ingrasam porcul chiar inainte de Craciun. Noi am inceput din august sa ne pregatim pentru acest sfârșit de sezon”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Cum această semifinală vine după o perioadă apreciabilă de timp, antrenorul Dragan Petricevic muncește cu fiecare sportivă individual pentru a elimina orice risc.

 „Eu am spus de la bun început, pot sa promit doar seriozitate. Nu pot sa promit ca vom castiga titlul sau locul 2 sau locul 3. Asta spun oamenii care nu inteleg fenomenul sportului, pronunta cu usurinta cuvintele”, a completat antrenorul bosniac.

Primul meci din seria de trei partide, dintre Universitatea Cluj și CSM Târgoviște va avea loc vineri, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Horia Demian.


Adauga comentariu