Barurile si cafenelele din Piata Muzeului au insumat, in 2014, o cifra de afaceri de peste 15 milioane de lei

Sa ai un local deschis in Piata Muzeului, cea mai frecventata zona din centrul vechi al orasului, inseamna, aproape intotdeauna o afacere pe profit. Barurile si cafenelele de aici sunt cele mai cautate de clujeni. Fie ca este vorba de restaurante, cocktail-baruri sau PUB-uri, patronii acestora s-au descurcat bine in ultimul an. Cele mai frecventate localuri din Piata Muzeului au insumat, anul trecut, o cifra de afaceri de aproximativ 15 milioane de lei.

Camino Cluj, local administrat de firma Otis PM Patru SRL, a avut, in 2014, o cifra de afaceri de 2,3 milioane de lei, iar profitul bistroului a fost de 190.000 de lei. Camino functioneaza in Piata Muzeului din 2011 si este detinut de Horia Belu si Liana Golu.

In acelasi timp, Bruno Wine House a realizat o cifra de afaceri de aproape 600.000 de lei, in 2014.

Crush Wine Bar a raportat o cifra de afaceri de 2.056.464 de lei in 2014. O crestere substantiala fata de 2013, cand cifra de afaceri a localului din Piata Muzeului a fost de 500.000 de lei. SC Crushbar SRL este firma care administreaza wine-barul, si este din Satu Mare. Unic asociat al societatii este Bozso Tamas.

Bistro Viena, administrat de Tobirom SRL, a raportat, anul trecut, o cifra de afaceri de 2,6 milioane de lei, iar profitul a fost de 250.000 de lei. Bistroul de pe strada Matei Corvin este detinut de Ioan Dorin Tirla si Marius Stefkovic. Localul se prezinta ca "o oaza a aromelor cu adevarat irezistibile" si este dog-friendly.

Muura Steakhouse, administrat prin firma The Peach Tree SRL, a raportat o cifra de afaceri de 3 268 593 anul trecut, in timp ce profitul a fost de 340.000 de lei. Actionari sunt Calin si Mircea Tiplea.

Klausen a realizat, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 1 milion de lei. PUB-ul este administrat de SC Reban SRL, societate detinuta de Vincze Vasile.

In imediata apropiere se situeaza The Soviet, “uzina de cocktail-uri” a Clujului, unde poti servi cocktail-uri originale si cele mai bune limonade. Barul a fost administrat, pana in acest an, de SC Soviet Pub SRL (acum SC Uzina de Cocktailuri SRL). Afacerea patronului Cseke Robert s-a cifrat, anul trecut, la 240.000 de lei, dupa ce, cu un an inainte, cifra de afaceri a fost de 1,13 milioane de lei.

Caro Vintage Club, bar situat in inima Pietei Muzeului, si-a dublat cifra de afaceri in ultimul an. Societatea care administreaza localul, Self Confort Import Export SRL, a realizat o cifra de afaceri de 2,25 de milioane de lei, anul trecut, iar profitul societatii detinute de Darius Muresan, Dorin Goga si Ioan Moldovan a fost de 260.000 de lei.

Charlie, localul unde gasesti cele mai rafinate cocktailuri din oras, a realizat, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 500.000 de lei. Afacerea este detinuta de Ovidiu Crisan, Lucian Farcas si Bogdan Craciunas.

Cat priveste afacerea barului Shadow, aceasta a fost de aproape 900.000 de lei, anul trecut, in timp ce profitul a fost de peste 100.000 de lei.

Casa Tauffer, ce apartine grupului Janis, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 270.000 de lei, iar pierderile localului au fost de peste 10.000 de lei.

 

Adauga comentariu