Bărbatul care a agresat o tânără aflată în cărucior cu rotile a fost reținut

Bărbatul care a agresat într-o stație de autobuz din Mărăști o femeie aflată într-un scaun cu rotile a fost reținut de către polițiștii clujeni. Este vorba de un tînăr de 28 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

”La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat persoanele implicate în starea conflictuală care a avut loc în jurul orei 13.30, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca. În urma conflictului declanșat , polițiștii au identificat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din comuna Apahida, care a fost împinsă la sol de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca”, potrivit IPJ Cluj.

Tânărul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, în cauză fiind continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Duminică în stația de autobuz Mareșal Constantin Prezan din Mărărști a avut loc un conflict în care au fost implicate trei persoane. În urma acestuia tânărul reținut a bruscat-o pe femeia aflată în cărucior, iar aceasta s-a răsturnat.

Din primele informații ar fi fost vorba de un conflict spontan, persoanele călătorind cu același mijloc de transport în comun.

Citește și:

Clujul "civilizat": La un pas de moarte, o femeie în scaun cu rotile se bate şi se ceartă într-o stație din Cluj-Napoca

 

Adauga comentariu