Bărbat, mort la volan pe o stradă în Cluj-Napoca. Medicii l-au resuscitat mai bine de o oră

Un bărbat de 61 de ani din Cluj-Napoca a murit, marți dimineața, după ce i s-a făcut rău la volan. Nefericitul eveniment a avut loc pe strada Plevnei. Echipajele de prim ajutor au fost solicitate prin 112 în jurul orei 08.40.

„Ambulanța de terapie intensivă SMURD a intervenit pentru a resuscita un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit un stop cardiorespirator, în timp ce se afla la volanul unei mașini pe strada Plevnei, din municipiul Cluj-Napoca. Solicitare a venit în jurul 8.40, iar echipajul SMURD a încercat să resusciteze bărbatul mai bine de o oră”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Poliția nu a fost solicitată, fiind vorba despre un caz medical. Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului după ce a fost declarat decesul.

„In jurul orei 10:15 am fost sesizați de către un cadru medical cu privire la decesul persoanei-un pacient care ar fi fost preluat de pe strada Plevnei. Bărbatul avea 61 de ani și locuia în Cluj-Napoca. A fost inregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpa, acesta fiind cadrul legal in care vor fi continuate cercetarile”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

sursa foto: turnulsfatului.ro

Adauga comentariu