Bărbat înjunghiat în urma unui conflict. Victima a fost transportată la spital

Un bărbat a fost înjunghiat în urma unei altercații, în zona stației de autobuz din Apahida, în apropiere de intersecția cu drumul Cojocnei. Urmele agresiunii sunt implicite, iar la fața locului este prezent un echipaj de Poliție și o ambulanță SMURD.

”Am fost solicitați în Apahida pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru o persoană care a fost înjunghiată. La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă. Incidentul a fost înregistrat de curând. Din informațiile preliminare, victima este un bărbat 52 de ani, care a fost transportat către Unitatea de Primiri Urgențe Cluj”, a declarat reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Cluj, Ciprian Cornea.

Poliția efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc incidentul:

”Pe raza localității Apahida, ar fi avut loc un conflict între două persoane. În urma acestuia, o persoană a fost transportată la spital cu leziuni. Urmează să se stabilească exact starea de fapt și circumstanțele exacte în care persoana a suferit leziuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Adauga comentariu