Barbat, depistat si retinut in Piata Cipariu. Suspectul ar fi furat o masina!

Politistii clujeni au retinut un conducator auto, suspectat de sustragerea unui autoturism. Captura acestuia s-a facut in plin trafic, in zona Pietei Cipariu, din Cluj-Napoca. 

Conform procedurii, barbatul a fost incatusat si condus la sectie. In urma cercetarilor derulate de politisti acesta poate fi retinut pentru 24 de ore, urmand ca procurorul de caz sa propuna alte masuri preventive pentru 30 de zile. 

"În jurul orei 12:30 am fost sesizati cu privire la faptul ca un bărbat ar fi incercat sa sustraga autovehiculul unei firme de curierat, auto care era deschis cu cheia in contact, pe strada Teodor Mihali.  Nu ar fi reusit intrucat curierul era in apropiere și l-a oprit. Ulterior, acesta ar fi intrat intr-un autovehicul stationat pe strada Slanic, în partea dreapta, soferul fiind la volan. In momentul in care soferul s-ar fi dat jos pentru a-l extrage din auto pe barbat, acesta ar fi reusit sa fuga cu masina.
Imediat dupa aceste fapte au fost alertate toate echipajele de politie din teren, iar in scurt timp politistii Biroului Rutier l-au depistat in Piata Cipariu si l-au imobilizat. La unitatea medicala, barbatul a refuzat recoltarea probelor biologice. Acum se afla la sediul Politiei Rutiere, este audiat. Exte vorba despre un tanar de 21 de ani, din Gura Humorului"

 

Stire in curs de actualizare... 

Adauga comentariu