Barbat culcat la pamant de catre doi politisti de la Locala VIDEO

Un barbat a fost culcat la pamant si imobilizat de catre doi agenti de la Politia Locala Cluj-Napoca. Momentul a fost filmat de catre Liviu Tamas, un tanar care se afla la Panemar, in Piata Garii. 

Dupa ce batranul a fost imobilizat si incatusat, politista locala a "simtit" nevoia sa ii aplice cateva corectii cu bastonul peste fund. 

Ziar de Cluj a solicitat un punct de vedere din partea Politiei Locale Cluj-Napoca, pentru a justifica necesitatea interventiei agresive a celor doi agenti. 

"Incidentul a avut loc în data de 12 august 2019. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a devenit recalcitrant cu cei doi angajați ai Poliției Locale, adresându-le injurii și având un comportament agresiv. Acesta nu a dat curs somațiilor de a înceta acest comportament, iar polițiștii locali au fost nevoiți să-l imobilizeze și să-l predea ulterior secției 1 a Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

Este vorba despre o persoană fără adăpost, care a fost ridicată de mai multe ori de polițiștii locali și transportată la adăpostul Primăriei, pentru ca mai apoi să se reîntoarcă în stradă", arata cei de la Politia Locala.

Cei de la IPJ Cluj sustin ca Politia Locala nu a solicitat ajutorul si ca cel mai probabil cei doi agenti de la locala l-au imobilizat pe barbat, l-au sanctionat administrativ, iar ulterior i-au dat drumul. 

Adauga comentariu