Baciu a plecat la Steaua, U-BT a luat un jucător care a fost la Steaua. Rasic va evolua la Cluj

U-Banca Transilvania Cluj a efectuat al treilea transfer din această pauză competiţională, oficialii ardelenilor reuşind să obţină semnătura fundaşului sârb Aleksandar Rasic.

Acesta a evoluat în sezonul trecut pentru trei echipe, prima dintre ele fiind chiar Steaua CSM Bucureşti, formaţia pe care a părăsit-o la mijlocul lunii decembrie. Astfel, după ce pivotul clujenilor din ultimii ani, Cătălin Baciu, a semnat cu formaţia roş-albastră în această vară, U-BT a reuşit, acum, să obţină acordul unui fost jucător al Stelei pentru următorul sezon.

În campionatul trecut, Rasic a mai jucat atât în Turcia, la Turk Telekom, cât şi în Serbia, la Mega Legs, după ce a părăsit România. Noul jucător al lui U-BT are în palmares şi patru titluri de campion, în total, în Germania, Serbia şi Italia, dar a participat şi la Campionatul Mondial din 2010, respectiv Campionatul European din 2011, conform CJSport.ro.

“Sunt bucuros și nerăbdător să mă întorc în România  și să mă alătur unei echipe foarte ambițioase și să mă alătur unui club foarte bine organizat așa cum este U-BT Cluj-Napoca. Abia aștept să imi cunosc noii mei colegi de echipă, antrenorul și oamenii din club. Voi face tot ce îmi stă în putință să îmi ajut echipa să își atingă obiectivele”, a spus Rasic, pentru u-bt.ro.

Sârbul a venit la Cluj după Vlad Moldoveanu şi Ousmane Barro, fiind al patrulea străin pe care clujenii ştiu, în acest moment, că se vor baza 100% în următorul sezon, alături de Barro, Adamovic şi Dykes.

foto: Cristopher Johnson / wikipedia.org

Adauga comentariu