Babornita politica Norica Nicolai face conferinte de presa penibile ca sa se auda vorbind. Norico, dupa ce ca te-a durut in ghips de Cluj 10 ani, vii sa te dai implicata?

Ca unii politicieni nu au simtul penibilului, e una, dar sa fii precum doamna Norica Nicolai, lipsita de bun simt, si sa insisti sa violezi spatiul public clujean cu prezenta-ti, asta e deja prea mult.

10 ani, cat a dormit in Bruxelles la Parlamentul European, incasand diurne, indemnizatii si deconturi de 15-20 000 de euro pe luna, Noricai Nicolai i s-a rupt in cur de Cluj, judetul pe care si-l asumase drept casa ei politica. Imediat ce si-a pierdut mandatul si s-a dus in partidul de 2 la suta numit ALDE, Norica a intrat in vrie, fiindca astia care sug din politica bani grosi, nu mai stiu ce sa faca dupa ce raman fara ciolan. 

Eliberandu-se locul de presedinte de la ALDE Cluj, prin plecarea traseistei Steluta Cataniciu, Norica a luat repede loc pe jiltul prafuit al filialei, mimand o puturoasa implicare. Ultimul gest a fost organizarea unei conferinte de presa in prezenta a 5 jurnalisti, intr-o tristete de sala, unde Norica a aparut nemachiata, imbracata ca o bucatareasa de cantina, si cu mana in ghips (cica "accident casnic", asa se numeste acum C2H5OH). In loc sa il lase pe bucatarul Florin Siserman sa vorbeasca, fiindca el e candidatul la Primarie si chiar e un baiat fain, Norica s-a apucat sa turuie ea despre bani europeni, despre jaful de la locale, cam cum facea Vadim Tudor in perioada finala de dementa.

Bre, Norico, mai e cineva in partidul ala? Haha, o sa ramai singura, cand o sa vada Siserman ca v-ati batut joc de el si n-ati miscat un euro sa il sprijiniti in campanie, o sa plece si el. Sa iti fie rusine!

Dovada sta si reactia unui cititor:

Adauga comentariu