Azi, de Ziua Internationala a Poeziei, cafeaua se plateste in versuri si in localurile din Cluj

Cateva localuri din oras sarbatoresc astazi Ziua Internationala a Poeziei. Astfel, in cursul zilei de azi, in orice magazin Panemar, la restaurantul Hugo, la Opera Caffe, la Piazzeta, Eben Ezer, Kaja Tanya, Bulgakov, Krajczar Cafe, Collins, Restaurant Meteor, Sweet Cafe Iulius Mall, Royal Cafe, Restaurant Shanghai, Hotel Ramada, Perla, Mates Pub, Lunch Box, Klausenburger, Zorki, Irish Music Pub si Bricks, cafeaua costa doar cateva versuri.

Si la Cluj-Napoca cafeaua se imbina cu poezia. Toti cei care se opresc astazi la o cafea in oricare din localurile amintite mai sus au ocazia de a o cumpara (aproape) gratis. Tot ceea ce trebuie sa faca clientii e sa-si puna creativitatea in miscare. Astfel, cei care doresc sa scrie o poezie pe unul dintre biletelele din cutia ”plateste cu poezie”, puse la dispozitie de angajatii restaurantelor si cafenelelor vor primi o cafea gratis.

Campania ”Plateste cu poezie” se afla la cea de a patra editie si se desfasoara la nivel global in peste 1.300 de cafenele din 30 de tari. 

Pentru implicare si pentru sarbatorirea Zilei Internationale a Poeziei, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria pentru toate localurile din oras unde, astazi, moneda de schimb o reprezinta versurile!

Foto: Facebook/Gratiela Chiorean

 

Adauga comentariu