Avocatul medicului Lucan, Eugen Iordăchescu: 30 de martori sunt deja în drum spre Bucureşti

Profesorul Eugen Iordăchescu (avocatul medicului Mihai Lucan) a confirmat pentru Ziar de Cluj că 30 de martori sunt deja în drum spre DIICOT București. 

În urmă cu puțin timp, colega noastră Ancuța Stăvar a precizat în exclusivitate că în urma perchezițiilor demarate în această dimineață, Dan Sânpetreanu, fostul manager al Institutului Urologic și de Transplant Cluj-Napoca a fost condus și el la audieri

În altă ordine de idei, avocatul Iordăchescu susține că perchezițiile de azi au fost superficiale și că nu este certă reținerea lui Mihai Lucan sau a fiului acestuia, Ciprian. 

În timpul perchezițiilor unul dintre vecinii acestuia a povestit reporterilor cum fiul lui Lucan i-a cerut să meargă ”seara la Lukmed” pentru a-l scăpa de o piatră la rinichi. 

În momentul în care acesta a întrebat de ce nu poate fi tratat la Institutul Urologic, Ciprian i-ar fi spus că la clinica lor privată îl "scapă de necaz cât ai zice peşte". Omul susţine că i-au cerut 500 de euro pentru tratament şi i s-a dat de înţeles că la IUT Cluj-Napoca nu avea şanse să fie tratat. Acesta a refuzat propunerile lui Ciprian Lucan şi a reuşit cu ajutorul unui alt medic să se vindece. Mai mult, bărbatul susţine că în trecut a lucrat la construirea Clinicii Lukmed şi că încă de atunci Mihai Lucan era "protejat" şi ferit de lege.

În continuare cei de la DIICOT, SIC şi BCCO continuă percheziţiile domiciliare la Mihai Lucan şi băiatul acestuia. 

 

 

Comentarii

valeriu

21.12.2017 22:34

am fost si eu cobaiul acestui"profesor",prima data in anul 2008,apoi in2011.Daca mergeam pe mana lui astazi nu mai scriam aceste randuri..!! 

Florin

22.12.2017 03:56

Acesti oameni au sute sau mii de cadavre in spate , nu sunt Dumnezeu sa judec , oricine merita iertat odata , dar cand te joci cu viata oamenilor si ii batjocoresti si le iei ultimii bani pentru care au muncit o viata intreaga si daca nu iti platesc ii lasi sa moara ..asta trebuie pedepsit cu inchisoare pe viata , omul acesta a curmat multe vieti a saracilor care si ei sunt oameni si au dreptul la viata!!!!am fost personal la un consult si am fost intrebat am 700 euro !!! Si cand am sa ma intorc pentru a fi tratat! Traim in 2017 !! Si multi alti medici ar trebui sa pateasca la fel , este o mafie care se joaca cu vietile oamenilor , sistemul medical din Romania este o afacere privata a medicilor care se imbigatesc de pe urma oamenilor bolnavi!! Rusine sa va fie celor care ii conduceti si nu va pasa , nimeni nu are dreptul sa se joace cu viata unui om!!! Nu sunte-ti Dumnezeu !!

Val

23.12.2017 13:33

Pacat oricum ca s - a pensionat Lucan ! Nu mai poate beneficia de maririle salariale pentru si doar pentru medici, dar, poate astepta marirea punctului de pensie de la 1 iulie.
Aflu cu imensa bucurie ca domnii Boc, Iliescu, Arsinel, se simt bine.
E de la sine inteles ca oamenii "obisnuiti"- prin acest termen i- am numit pe cei neimplicati in sistemul mafiot, conteaza pentru ceilalti doar in masura in care acestia se pot folosi de banii lor si deci ii pot exploata.
Pe de alta parte, pacientii ar trebui sa se sesieze si ei.
Am.convingerea ca justitia va fi ...justa
Sanatate si numai bine !

Florin

22.12.2017 04:02

Va platit medicul?

Liviu Alexa

22.12.2017 08:38
Cum să nu, "nea". Fulgi de nea. vî linioară a, "domnu'" Florin. Adică v-a pltătit cineva degeaba școala.

Dady

22.12.2017 18:42

1. Dl. Iordachescu nu este profesor.(universitar)2. Cu asa avocat ajunge sigur la puscarie, unde este si locul potrivit pt. dl. doctor! 

Martau Laurentiu

22.12.2017 19:45

Lucan este o RUSINE pentru Medicina Romana. El si Fiu-sau trebuie sa plateasca ca si Soferul de TIR care aviolat si ucis in Germania si Austria 2 femei. Este un CRIMINAL ORDINAR ca si soferul de TIR ROMAN care a fost condamnat pe VIATA la Freiburg. Suntem o RUSINE NU A EUROPEI CI A LUMII. Aici in GERMANIA imi este RUSINE CA SUNT ROMAN! 

Martau Laurentiu

22.12.2017 19:46

Pe cine aperi tu IORDACHESCU? Un CRIMINAL?

Martau Laurentiu

22.12.2017 19:46

ESTI O RUSINE PENTRU POPORUL NOSTRU.

Adauga comentariu