Avocatul Ciprian Paun era sa isi piarda viata salvandu-si copilul cazut intr-un rau inghetat. Tatal-erou a fost adus cu elicopterul la Cluj in hipotermie cu fractura de stern, dar e bine

Avocatul Ciprian Păun a fost la un pas să își piardă viața după ce a intrat în apele unui pârâu înghețat să își salveze băiatul care alunecase. 

Ziar de Cluj a stat de vorbă cu avocatul Ciprian Păun, care chiar dacă era internat în spital a putut să ne povestească experiența prin care a trecut. 

„Am încercat să îl salvez pe băiatul meu care a alunecat în râu. După ce l-am scos și l-am văzut în siguranță pe malul lacului împreună cu alți prieteni, am leșinat și am ajuns sub un pod de gheață. De acolo m-au salvat prietenii mei și cei cu care eram la cabană și mi-au făcut resuscitări. Am o fractură de os stern si sunt inca Internat la Institutul Inimii, se mai fac investigații. A fost un accident stupid generat de iarnă și de condițiile meteo. Cea mai frumoasă menire a unui tată este să-și salveze copilul”, a povestit Ciprian Păun pentru Ziar de Cluj.

 Evenimentul a avut loc în zona Izvorul Zânelor din localitatea Miţa, aflată în apropierea lacului de acumulare Colibiţa.Norocul avocatului Păun a fost că în zonă se afla și un medic care a putut să îi acorde primul ajutor. Avocatul clujean a fost preluat de salvatori în stare de hipotermie și a fost transportat la Cluj cu un elicopter SMURD. 

„Pentru că mă întreabă tot mai multa lume cine este medicul care m-a salvat , vă pot spune că este parte a echipei de prieteni care m-au salvat. Este un chirurg de renume și cadru didactic la UMF- dr.Adrian Bartos si sotia lui tot cadru didactic ș medic celebru Dana Bartos! Prietenii mei sunt eroii salvatori și medicii de pe Smurd si ambulanță , de la UPU și Institutul Inimii”, a specificat Ciprian Păun.

 

 

Adauga comentariu