Avocatul Călin Budișan bate palma cu Cristi Matei pentru a se implica la echipa de fotbal Sticla! Ce se va întâmpla dacă Matei nu iese primar?

Asociația Sticla Arieșul Turda a convocat Adunarea Generală Extraordinară, al cărei scop este schimbarea actualei conduceri. Ședința este convocată în 13 august, de la ora 11.00.

Până atunci, însă, mâine dimineață este convocată o ședință de îndată a Consiliului Local Turda, iar pe ordinea de zi se află și desemnarea reprezentantului Consiliului Local Turda în AGA a asociației, respectiv pe consilierul local Paul Năstase, potrivit turdanews.net

Consilierul local Paul Năstase va primi mandat pentru a vota următoarea conducere a asociației sportive:

Președinte: Budișan Călin
Vicepreședinte: Sărmășan Marius-Adrian
Vicepreședinte: Oltean Cornel
Director Executiv: Corpodean Alexandru
Secretar: Potora Florin
Membru: Roman Ciprian
Membru: Podar Arthur-Iulian

Cine este noul președinte?

Călin Budișan este un cunoscut avocat penalist din Cluj, care s-a ocupat în ultimii ani de echipa CS Florești, care activează în Liga 4. Călin Budișan s-a ocupat și de echipa națională a avocaților, cu care a avut participări meritorii la Campionatul Mondial al echipelor similare.

Varianta Călin Budișan ar putea fi cea mai bună soluție, în condițiile în care în Turda existau mai multe tabere, care se contestau și criticau una pe alta.

98% din bani, de la bugetul local

Administrația locală asigură circa 100.000 de lei, lunar, pentru activitatea clubului de fotbal (pe timpul pandemiei au existat unele sincope, generate de faptul că nu a existat competiție). În cadrul asociației, contribuția Municipiului Turda reprezintă 98% din fondurile asociației, realizate prin contribuțiile membrilor asociați.

Conform unor surse, noul președinte vine cu un proiect care vizează promovarea echipei în Liga 2 de fotbal.

Adauga comentariu