Avocatii clujeni au un nou decan. Casta Gidro a suferit o meritata infrangere

Astazi au avut loc alegeri pentru desemnarea noului sef al Baroului Cluj. In competitie s-au inscris avocatul Mircea Pop, avocatul Livia Labo si Doina Maria Gherman, sustinuta puternic de Stanca Gidro, decanul baroului in functie, cu mandat expirat.

Intr-un discurs sforaitor, Doina Maria Gherman a prezentat un proiect fara consistenta, bazandu-se mai mult pe realizarile cvasi existente. A pierdut lamentabil, iesind pe locul 3, chiar in spatele unui candidat surpriza, doamna Livia Labo, care a tinut un speach exemplar, aratandu-le colegilor ca mandatul doamnei Gidro a fost unul inutil si ca este nevoie de un decan care sa faca, pe viitor, mai multe pentru avocati, nu pentru imaginea personala. In cele din urma, avocatii clujeni au ales schimbarea si Mircea Pop a castigat.

UPDATE:

Proaspatul decan al Baroului a dat prima declaratie publica pentru Ziar de Cluj:

"Daca rezultatele sunt cele pe care le cunoasteti, inseamna ca in aceasta seara a invins generatia avocatilor verticali, cu principii, care vor sa se faca acele lucruri ce nu s-au facut pana acum. Nu a fost o lupta daca sunt eu mai bun decat cineva, ci a fost o dezbatere de idei in care sper sa conteze increderea celorlalti in mine si nu alte animozitati"

sursa foto: gazetadecluj.ro

 

Comentarii

Voicu Alexandru...

16.03.2014 12:15

Felicitari Mircea Pop - iti doresc sanatate, putere de munca si pentru această noua provocare,S.V.  

Lulu

16.03.2014 12:22

Sunteti rautaciosi!schimbarea sefilor e bucuria nebunilor, dar Gidro nu mai putea sa catindeze! Unde i infrangerea????

laur

16.03.2014 14:07

ca nu si-a putut impune oama de paie?

Ciocoflender

15.10.2015 11:13

Domnul Mirciulică nu-i decât un arogant sinistru în viața de zi cu zi (nu discut calitățile sale profesionale, așa cum nu discut nici modul în care-și obține unele contracte).

Adauga comentariu