AVETI GRIJA CE SEMNATI ZILELE ACESTEA: Reprezentantii ENEL va ABONEAZA, fara sa va INFORMEZE CORECT, la gaz scump! Lacomie, sau escrocherie?

Ne scrie o clujeanca ai carei parinti deja s-a fript semnand, mintiti fiind pe fata, un contract nou cu ENEL. Veti vedea cum sub diverse pretexte, fara sa isi prezinte correct oferta, desi au preturi bune, agentii ENEL isi castiga IN MOD FRAUDULOS client in defavoarea Eon – culmea pentru cele mai scumpe preturi! Chiar asa? Agentii sunt platiti oare la procent din ceea ce reusesc sa ia cu japca?! Asteptam clarificari de la conducerea ENEL in baza acestei sesizari pe care o facem public:

Va scriu pentru a sesiza o situatie foarte ciudata prin care au trecut parintii mei. Un reprezentant al ENEL s-a prezentat la ei acasa sub pretextul ca trebuie sa actualizeze datele personale la gaz le-a cerut o factura veche Eon. Ei s-au conformat, au semnat un document, care s-a dovedit a fi un contract prin care treceau la ENEL! Nu li s-a explicat deloc despre ce este vorba, s-au trezit ca au semnat pentru abonamentul cel mai scump din oferta.

Nu mi se pare normal ca ENEL sa isi castige clientii in acest mod fraudulos, mai ales ca am inteles ca au preturi mai bune. Este o tara libera, daca veneau si isi prezentau oferta, poate am fi ales de buna voie sa trecem la ei, dar practicile acestea sunt cu siguranta abuzive.

Am contactat ENEL prin intermediul call centerului lor si mi s-a spus ca pentru reziliere trebuie ca titularul contractului (tatal meu in acest caz) trebuie sa mearga la Eon sa incheie un nou contract cu ei. Mi se pare absurd ca din cauza unei practici neortodoxe a reprezentantilor ENEL sa il pun pe tatal meu pe drumuri, pe timpul lui, sa stea la cozi, pentru a reinnoi contractul cu Eon, de la care nu a avut intentia sa plece.

Azi, o vecina de-a mea a trecut printr-o situatie asemanatoare. I s-a spus ca ENEL si Electrica ar furniza si trebuie semnat un nou contract. A semnat pentru ca i-a crezut si s-a trezit cu un contract nou la ENEL.

Avand in vedere ca se pare ca practica este generalizata in cadrul ENEL, poate veti trece prin situatii asemanatoare si sa aveti grija ce semnati!

Adauga comentariu