AVERILE rectorilor și decanilor clujeni: Paul Teodor Hărăguş, decanul Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială (UBB) are două imobile, două autoturisme și un salariu lunar de circa 14 000 de lei

Universitățile de stat sunt adevărate fabrici de bani. Dețin proprietăți, imobile, chiar afaceri profitabile. De exemplu, Universitatea Tehnică achiziționează clădiri importante din oraș cu sume de ordinul milioanelor de euro, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară are propria podgorie și stațiuni de cercetare horticolă, produsele fiind valorificate în magazinele universității.

În acest context, Ziar de Cluj vă prezintă averile rectorilor și decanilor clujeni, pentru a vă face o idee asupra veniturilor și proprietăților celor care conduc profitabilele instituții de învățământ superior.

Conf. univ. dr. Paul Teodor Hărăguş este decanul Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul UBB Cluj.

Potrivit declarației sale de avere, completată în 23 aprilie 2021, decanul deține, împreună cu soția sa, două apartamente în Cluj-Napoca – unul de 100 mp, cumpărat în anul 2012, și unul de 24 mp, cumpărat în 2017.

Paul Teodor Hărăguş are două autoturisme Ford, fabricate în anii 2007 și 2011.

În conturile și depozitele bancare, a acumulat suma totală de 180 300 de lei. Cât pentru încă o garsonieră de 24 mp!

Decanul a încasat de la UBB, anul trecut, un salariu de 167 616 lei, adică un venit lunar de 13 968 lei.

În calitate de cercetător științific, soția sa a câștigat de la UBB un venit anual de 61 820 lei, ceea ce înseamnă un salariu lunar de 5 151 lei.

Adauga comentariu