Averile directorilor din Primărie: Ștefania Julieta Mădăraș, șefa Serviciului Buget și execuție bugetară, are proprietăți imobiliare, mașini și un salariu de circa 2000 de euro

V-ați întrebat vreodată cât câștigă locotenții lui Emil Boc, primarul „sărac și cinstit” care locuiește la bloc în Zorilor și care de abia și-a permis, în 2021, după o viață de muncă în slujba cetățenilor, o amărâtă de casă de vacanță în Câmpenești?

Ziar de Cluj vă prezintă averile directorilor din Primăria Cluj-Napoca – ce salarii și ce proprietăți au cei care trudesc din greu, zi de zi, pentru dezvoltarea orașului imobiliaro-festivalier.

Ștefania Julieta Mădăraș conduce Serviciul Buget și execuție bugetară din cadrul Direcției Economice a Primăriei Cluj-Napoca. Acest compartiment de muncă are un rol foarte important: se ocupă de elaborarea proiectului bugetului general al municipiului Cluj-Napoca, de execuția bugetului general, de raportarea execuției bugetare, de întocmirea proiectelor de hotărâri legate de buget, de exercitarea controlului financiar preventiv asupra proiectelor de operațiuni derulate.

Potrivit declarației sale de avere completată în luna mai a acestui an, Ștefania Julieta Mădăraș deține 2 terenuri agricole în comuna Florești, un teren forestier în Băișoara și un teren în intravilanul comunei Florești. Tot în Florești, are o casă de 365,75 mp, construită în anul 2018.

Șefa Serviciului Buget și execuție bugetară deține 3 mașini: o Dacia Solenza fabricată în 2003, un Hyundai fabricat în 2007 și un Renault fabricat în anul 2018.

Ștefania Julieta Mădăraș nu are declarate conturi sau depozite bancare. Are, în schimb, mai multe datorii:

De la Primăria Cluj-Napoca, în calitate de șef serviciu, Ștefania Mădăraș a obținut un venit anual de 119 227 lei, adică un salariu lunar de 9 935 lei.

Adauga comentariu