AVERILE directorilor de spitale din Cluj – Sanda Patrichi, managerul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, are un salariu lunar de circa 18 000 de lei

Spitalele de stat sunt conduse de manageri desemnați de cele mai multe ori din rândul medicilor care lucrează deja în unitatea sanitară. Unii sunt pe funcție de peste zece ani, alții sunt schimbați la patru ani, odată cu modificarea conducerii Guvernului. În foarte puține cazuri, spitalul este condus de cineva din exterior, fie de o firmă, fie de un director cu specializare în management. Managerii au pe mână sume mari de bani, proiecte importante, care pot avea o influență directă asupra pacienților.

Ziar de Cluj vă prezintă averile managerilor spitalelor din județul Cluj.

Dr. Sanda Patrichi este managerul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

Potrivit declarației de avere a medicului, completată în 1 iunie 2021, familia Patrichi deține două apartamente în Cluj-Napoca  și unul în București.

La rubrica „active financiare”, Sanda Patrichi a declarat două „fonduri de investiții sau echivalente”. Unul la SSIF BROKER SA, cu un sold la zi de 11 853 lei, și unul la SC Eureko Asigurări SA, unde valoarea la zi este necompletată.

În calitate de manager al Spitalului de Recuperare, Sanda Patrichi a obținut un venit anual de 224 211 lei, adică un salariu lunar de 18 684 lei.

Adauga comentariu