Averile consilierilor locali PNL din Câmpia Turzii. Declarațiile pe anul trecut lipsesc cu desăvârșire

Consilierii locali din Câmpia Turzii nu s-au deranjat să posteze pe site-ul Primăriei declarațiile de avere. Doar doi dintre ei le-au publicat, deși legea se aplică pentru toți cei 19. Mai au posibilitatea să le afișeze în instituție sau pe site-ul Agenției Naționale de Integritate. După cum vă anunțam în urmă cu câteva zile, în trei episoade analizăm declarațiile de avere ale consilierilor locali și vi le vom prezenta. După ce v-am prezentat averile consilierilor PSD, astăzi îi avem în vizor pe cei opt consilieri PNL. Aproape toți au terenuri, case, apartamente și mașini. Unii au și conturi bancare destul de grase.

Dan Ovidiu Bradu nu are niciun teren, iar la capitolul imobile, deține un apartament în Câmpia Turzii, cumpărat prin programul Prima Casă. Nu are nici autoturism, nici depozite bancare, bijuterii sau active la societăți. În schimb, are creditul ipotecar în valoare de 139.000 lei. La capitolul venituri, consilierul PNL a declarat 6.034 lei/an, el fiind angajat ca analist programator la o firmă condusă de soția sa.

Călin Sorin Crihălmeanu nu are nici terenuri, nici imobile. Este proprietarul a două autoturisme: un Cielo (an fabricație 1997) și un Volkswagen Passat (an fabricație 2011), ambele dobândite prin cumpărare. Are cinci depozite bancare în valoare totală de aproape 115.000 lei. Are și acțiuni la SIF Transilvania și SIF Muntenia, în valoare totală de 7.500 lei. La capitolul venituri, Crihălmeanu a declarat un salariu anual de 88.270 lei din funcția de șef reprezentanță România Perficon Steel GmbH și 3.362 lei/an din indemnizația de consilier local.

Marcel Sabin Ghemeș are trei terenuri (unul agricol, unul intravilan și o pădure) – toate moștenite; este proprietarul a două apartamente și al unui spațiu comercial în Câmpia Turzii. Mai deține un autoturism marca Logan (an fabricație 2005), dobândit prin cumpărare. Nu are conturi, nici obiecte de artă, acțiuni sau active financiare și nici credite la bănci. Singurele venituri declarate sunt salariul de 10.400 lei/an din funcția de administrator al unei firme și indemnizația de consilier local, în valoare de 6.073 lei/an.

Emil Nicoară nu are terenuri, iar la capitolul imobile are o locuință în Câmpia Turzii, trei autoturisme – Volkswagen Transporter (an fabricație 1993), Dacia Logan (an fabricație 2005) și Volkswagen Passat (an fabricație 2011). Nu are nici conturi bancare, nici active la societăți comerciale, nici credite. Singurele venituri declarate de consilierul PNL sunt salariul de 32.419 lei/an obținut de la Regionala CF Cluj și indemnizația de consilier local, în valoare de 4.800 lei/an.

Iuliu Mihail Pătruțiu are un teren intravilan în Câmpia Turzii, obținut prin donație, o casă de locuit în Câmpia Turzii, de 150 mp, construită. Are și două autoturisme, dobândite prin cumpărare – un Renault (an de fabricație 2006) și un Ford (an de fabricație 2007). Are un cont bancar în valoare de 25.000 lei. La capitolul venituri, a declarat un salariu de 3.600 lei ca angajat la SC Gentilia Construct, 23.163 lei din activități de inginerie în construcție și 5.716 lei din indemnizația de consilier local.

Cristina Georgiana Sima nu are terenuri, nici imobile, nici conturi sau depozite bancare, dar nici credite la bănci. Singurele venituri declarate sunt salariul de 22.875 lei/an din activitatea de angajat al firmei Vertiv din Cluj-Napoca și indemnizația de consilier local, în valoare de 3.362 lei/an.

Gabriel Alexandru Socaciu nu are terenuri, dar are un apartament, care este pe numele soției. Mai deține două autoturisme marca Volkswagen (unul, an de fabricație 1996 și celălalt, an de fabricație 1999). Are și două depozite la bancă de 40.000 lei, respectiv de 30.000 lei. La capitolul venituri a declarat următoarele: 23.146 lei/an în urma activității de angajat al SC Compania de Apă SA și 6.599 lei/an obținuți din activitatea de membru AGA al Companiei de Salubritate SA.

Ioan Varodi nu deține niciun teren. Are însă două apartamente, unul cumpărat și unul moștenit. Este și proprietarul unui autoturism marca Volkswagen, an de fabricație 2004, dobândit prin cumpărare. Consilierul PNL are și un credit în valoare de 28.500 euro. La capitolul venituri, Ioan Varodi a declarat următoarele: 12.383 lei/an din activitatea de consilier personal al primarului din Tureni, 5.170 lei/an din activitatea de angajat al SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, 26.208 lei/an obținuți prin hotărâre judecătorească de la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, 5.716 lei/an din indemnizația de consilier local.

Citește și:

Ce averi au consilierii locali PSD din Câmpia Turzii. Majoritatea sunt angajați la Compania de Apă Arieș

Adauga comentariu