Averi modeste la APIA Cluj

Comentarii

adina mihai

15.09.2014 09:07

nu stiu de unde aveti aceste informatii, dar sunt complect gresite.ar fi bine inainte de a scrie sa va informati corect.organigrama de la apia sa modificat de mult,iar o parte din cei pe care ii numiti mai sus nu mai sunt in functiile pe care le scieti,si nici nu au avut asemenea venituri.ar fi bine daca v-ati interesa in ce conditii lucreaza angajatii de la apia cluj in ce stres creat de cei din conducere....

cititor

04.11.2014 21:43

Nu cred ca stresul este creat de conducere ci de responsabilitatile si raspunderea aferenta.
Volumul prea mare de munca depaseste de cele mai multe ori toate asteptarile si toate eforturile angajatilor. In perioada campaniilor fermierii stau la cozi ore in sir pentru a-si depune cererile de sprijin. Cu toate astea in ultimii ani probabil datorita managementului mai performant fermierii nu au mai stat la cozi interminabile.
Referitor la conducere atat la nivel local cat si national schimbarile managementului au provocat diverse reactii precum si cele din comentariul de mai sus.
Totusi APIA se doreste a fi o organizatie importanta in economia tarii, foarte de importanta pentru romani si nu numai.
Iar pentru faptul ca APIA este atat de importanta a fost nevoie de implementarea unui management performant, angajarea unor manageri tineri, buni organizatori si care sa implementeze un sistem de munca al secolului 21.
Referitor la salarii nu mi se pare ca sunt mari comparativ cu mediul privat. Chiar trebuie ca totii functionarii sa castige la fel de bine ca si femeia de serviciu ca sa nu blamam institutia si statul ca arunca banii pe geam?
Ei bine, salariile functioantilor din APIA nu sunt extraordinar de mari, daca luam in calcul raspunderea cu care gestioneaza.milioane de euro, atentia si seriozitatea de care trebuie sa dea dovata in autorizarea miilor de dosare de plata.

Adauga comentariu