Aventurile Vioricăi la Cluj prin spălătorii auto, capele și parkinguri subterane – VIDEOREPORTAJ

Vizita premierului Viorica Dăncilă de astăzi de la Cluj-Napoca a atins paroxismul ridicolului. În loc să dea ochii, demn, cu protestatarii a ales să asculte de organizatorii evenimentului, nimeni altul decât Horia Nasra & Co. Așa că a ajuns să ia masa într-un restaurant de cartier, lângă o spălătorie auto. Șeful PSD Cluj a considerat că e mai safe să o ascundă într-un local de lângă cabinetul său parlamentar. Și uite așa a ajuns ditai premierul României să fugă de protestari într-un local de cartier, unde se fac nunți și se mănâncă ciorbiță de cartofi.

De teamă să nu dea nas în nas cu zecile de protestatari care o așteptau la Casa de Cultură a Studenților a ales să asculte de Horică și să fugă în cartier.

De la restaurant s-a dus la Institutul Oncologic. Aici, iarăși o așteptau protestatarii. De frică și spaimă au băgat-o în spital prin capelă. Hoardele de manifestanți și jurnaliști, după ea. Nici aici nu a vrut să dea ochii cu nimeni. Coloana oficială a intrat în trombă în parkingul universității.

Al treilea punct de întâlnire: Universitatea de Medicină și Farmacie. Mulțimea era deja furioasă aici și scandările au fost rostite cu patos. Nici aici nu au avut noroc să o vadă în carne și oase pe Viorica Dăncilă.

Era cât pe ce ca și jurnaliștii să ia țeapă și să nu dea declarațiile de presă promise la Universitatea de Medicină și Farmacie. După îndelungi negocieri cu SPP-istul și cu purtătorul de cuvânt al premierului, doamna s-a înduplecat, cu o condiție: să îi fie adresate 3 întrebări și să stea în picioare. Adică, mai pe șleau, să o poată extrage rapid SPP-istul. Că dacă ar fi stat pe scaun, la masă ar fi fost tragic.

A dat trei declarații și pa, s-a dus ca o boare roz într-o zi friguroasă de mai.

 

 

 

Adauga comentariu