Avem poza cu traficantul Ionut Morariu, care a administrat UNTOLD. Stiati ca amabilii procurori ai DIICOT Cluj i-au INFORMAT despre dosar pe Morariu si Gadola jr. in iunie 2016 si ca cei doi AU URINAT pe dosar, CONTINUAND sa CONSUME DROGURI?

Asta e prajitul Ionut Morariu, pus de Gadola junior administrator la Untold SRL, cu acordul lui Bogdan Buta. Baiatul asta a semnat acte contabile, contracte de sponsorizare, fiind administrator si-a asumat responsabilitatea securitatii a sute de mii de participanti la UNTOLD in timp ce el se droga in draci, alaturi de Gadola jr. si Buta.

Un mare semn de intrebare care arunca MULTA INDOIALA asupra acestui dosar este de ce procurorii DIICOT Cluj s-au purtat cu manusi cu papagalii astia!

Fiindca aceasta este concluzia care se desprinde din rechizitoriu!

Asa cum aratam si in editia de vineri, procurorii DIICOT sustin ca i-au informat pe cei doi despre dosar in 12 iunie 2016. Adica acum 2 ani si jumatate. De unde si pana unde atata amabilitate incat niste consumatori si un traficant sa fie informati despre actiunea procurorilor si sa fie lasati in pace doi ani?

Mai mult, domnule Mornaila, in alte dati DIICOT Cluj nu pridideste sa se laude cu actiunile sale in comunicate de presa. De aceasta data, malc! 

Oare de ce ati fost atat de modesti domniile voastre si nu ati comunicat presei, asa cum s-a intamplat in cazul BAGHERA si alte cazuri, ca l-ati retinut pentru 24 de ore pe Sorin Gadola in 27 aprilie 2018? De ce nu ne-ati bucurat ochii cu un comunicat de presa in care sa ne spuneti ca ati dat o lovitura teribila stafului UNTOLD, plin de drogalai cronici?

Sunt doar niste intrebari, nu dam cu parul.

 

Adauga comentariu