Avem politicieni după chipul și asemănarea poporului votac, toți plodiți de aceeași târfă de mamă: urna de vot

Ce tropăit de girafe se aude dinspre ”Girafă”? Ce de luminițe ne scriu nouă mesaje patriotice pe clădiri? Ce duruit surd de marșuri forțate aiurea prin cartiere să obosească coropratistul duminică noaptea să aibă randament de încordat mușchiul civismului și participațiunii la viața Patriei la cofibreicul de luni? Cum de nu se mai aude tembelismul acela cu ”cine nu sare, nu vrea schimbare”?

Și de ce, pentru numele lui Dumnezeu, nu se mai aud moneduțele aruncate de ficiorașii ”corporate” înspre sprijinitorii ”puiemesede”, ca să aibă și ei de ce să se râdă de ”boșorogii fără dinți”...?

Ce cerc complet a făcut imbecilitatea în România - de la susținătorii lui Ilici care tot la ”boșorogi” și tot la ”fără dinți” făceau referire când îi luau în derâdere pe Rațiu și Câmpeanu (”să treacă Oceanul”), la trotinetiștii și secuseriștii lui Barna și Cioloș!

Firul roșu al narațiunii politice rămâne același: deep state-ul sponsorizează imbecilitatea, căci aceasta este ”combustibilul” care alimentează perdeaua de fum sub care-și ascund interesele și afacerile. Faptul că națiunea opintește doar să-i întrețină pe ei: de la vlădică, la opincă. Prostia alimentează și întreține hoția!

Și atât.

Cum e cu schimbarea? Cu ”Puie MSD” și alte căcaturi bulaistice, de mucușori clocotild de o indignare bine administrată prin intermediul Unităților Militare de Presă cât să se ”iasă” la niște proteste din care ei credeau că fac una, dar de fapt făceau rahatul praf să și-l tragă pe nas?

Cum e să constați că o să faci parte dintre cei peste 4 milioane de români care nu au cum să-și plătească facturile la gaz și curent în prag de iarnă, deși te-ai dat cu curul de asfalt să produci ”schimbarea”?

Mai bine vă puneau să plătiți factură la beculețe de la smartfoane, oricum niște aparate mai inteligente ca marea majoritate a câților, ciolacilor, drulelor și simionilor pe care i-ați târât cu votul vostru în Șparlament.

Cei de la SecUSR PLUS mai întâi să-și vadă barna din propriul ochi, apoi să ne vorbească de cât de sfântă le-ar fi pruna cu care ne cântă de chichi răul de PSD.

Eu unul le mulțumesc că au făcut tot posibilul să nu mai scăpăm niciodată de PSD (sub toate variantele de denumire și alianțe sub care cioflingarii acestui ”partid” s-au fofilat de răspunderea penală a jefuirii și sărăcirii României). Cum să faci, mă, tot posibilul să-l aduci la putere pe Ciolacu și pe toată gașca de nimeni în drum care s-a cățărat pe ceea ce păreau a fi ruinele bine meritate ale unui partid de jefuitori?

Avem politicieni după chipul și asemănarea poporului votac: hoți, șmecherași, cu dureri în cur față de lege, giboni, grobieni, domnișorici (indiferent de sex), care nu se sfiesc să-și pună curul și gura la bătaie pentru suma corectă, marțafoi, smardoi șamd - toți plodiți de aceeași târfă de mamă, urna de vot.

Așa că, zilele acestea, mai ușor cu scheunatul (”am fost mințiți”) și prozelitismul ieftin pe scări.

Ați fost mințiți pe dracu: pentru suma corectă sugeți de la orice țâță vi se oferă.

Citesc acum schelălăiturile false ale lui Tăpălingeblide și compania de doigioi și lăzăroi, dar nu le pot deosebi (onomatopeic) de sleorp-urile și plescăiturile de limbă pe care le administrau genunchilor Întâiei Doamne și călimării dintre bucile Întâiului Tăcător al Patriei. Vroiau Cabinet II, acum ne vorbesc despre cum nu te poți înțelege cu ”ei” - cei pe care-i făceau să plutească în fața Nației de la câte limbi ”editoriale” în cur le propteau.

Nu mai vin banii din ”înțelegeri” sau s-au schimbat ”sponsorii”, așa că ăștia ne servesc nouă ”deontologie” advertorială de tip ”23 august” (23 au gustat-o pe mama lor, mereu gravidă).

Iar politicienilor și activiștilor de partid le recomand, măcar zilele acestea, să aibă nițică decență și să tacă, să ne lase-n amarul nostru de proști, măcar până înghit tot ce au supt, să nu ne vorbească cu gura plină! Să nu ne mai spună ei cine sunt cei buni și care cei răi. Sunt toți o apă și un pământ: aceeași mizerie.

Hai, nani-nani națiune, oriunde îți petreci somnul rațiunii!

Datorită vouă sunt sute de mii de copii care în iarna aceasta nu numai că au să meargă flămânzi la culcare, dar au să și rabde de frig. Pe întuneric.

Și, gata!

Adauga comentariu