Avem dovada că redactorul șef al Ziar de Cluj, Victor Lungu, este hater: Filarmonica Cluj-Napoca are sediu

După cum se și vede în imaginea surprinsă azi de către cameramanul NCN Cluj, Alex Poputza.

Contactat, redactorul șef al Ziar de Cluj, Victor Lungu, a admis că s-a înșelat cu privire la bunele intenții ale primarului Emil Boc:

"M-am înșelat. Am crezut că singurul lucru concret, palpabil și real din ultimii 14 ani este faptul că Consiliul Județean Cluj dă lunar 30.000 de lei pentru sala de spectacole de la UBB în care Filarmonica de Stat Transilvania își susține concertele - un fel de ajutor binevenit pentru această prestigioasă instituție de învățământ superior; și mai dă cam 575.000 lei pe lună pentru susținerea salariilor angajaților. Adevărul este că, din 2004, de când s-a promis că Filarmonica va avea sediu, am uitat să mai am speranță, să mai cred în primarul Emil Boc și în faptul că, încet și sigur, acesta își va îndeplini toate promisiunile de campanii electorale. Suntem în anul 2018. Locația fostei Filarmonici, fostului Centru Cultural Transilvania și al actualei parcări temporare, știu urma să devină un Centru European de Artă Contemporană încă din anul 2012. Este bine că proiectul, a cărui implementare ne-ar costa câteva zeci de milioane de euro (cam undeva între 64 și 70 de milioane de euro – depinde de anul declarației primarului), a fost blocat în lipsa avizelor. Că toate acelea plătite în ultimii 15 ani fie s-au stricat prin expirare, fie s-au pierdut prin sertare, fie s-au furat (banii)... E mai bine cu o parcare în apropierea centrului municipiului de care beneficiază toți clujenii, chiar și nemelomanii. Sunt mulțumit cu noul sediu al Filarmonicii și le urez artiștilor spectacole cât mai grandioase” – a declarat acesta, pus în fața evidenței.

Comentarii

hater

11.06.2018 21:44

Se pare ca la sugestia lui Șurubaru se dorea mutarea filarmonicii in Parkingul Negoiu, însă pana la urma, din lipsa avizelor, a picat treaba.

Adauga comentariu