Avem DOVADA ca Mihai Lucan este in masonerie de circa 20 de ani! Pe Lucan il protejeaza asadar judecatori, procurori, masoni, securisti vechi, ofiteri de informatii din noua generatie, jurnalisti de top. Oare de aia nu il ia nimeni la intrebari?

Antonie Iorgovan, parintele Constitutiei: "Masoneria romaneasca este un paravan la mafii, la asocieri, si, daca este sa cautam crima organizata, ea este foarte bine asezata in aceste structuri masonice".

 

Auzim zvonuri ingrijoratoare dinspre Institutul de Urologie si Transplant Renal. Sclavul Silviu Moga, noul manager al Institutului, vrea sa ii prelungeasca lui Mihai Lucan mandatul. Acum intelegem de ce nu a venit domnul Moga la conferinta de presa. Se teme sau a picat la pace.

Si cum sa nu se teama Moga sau oricine din aceasta tara de Lucan, cand el este protejat de spuma societatii romanesti? Judecatorii ii sunt datori, procurorii il informeaza cu tot ce inseamna plangeri depuse impotriva lui sau chiar le duc in derizoriu, oamenii din serviciile secrete il updateaza cu informatii, ziaristii de top sau chiar sefi de televiziuni il ling in fund pe dom' Profesor, ministrii i se pun la picioare. Ba chiar si masoneria romana il protejeaza.

Misu Lucan nu e mason de ieri, de azi, ci de 20 de ani asa cum arata documentul pe care il publicam azi. 

 

Ce oameni ascunsi si puternici are masoneria! Si cum sa ii pese lui Misu Lucan de consecintele actiunilor si faptelor sale, cand el se trage de compas cu fratii sai intru masonerie?

Acum doi ani, cateva filmulete cu ritualuri masonice au impanzit internetul, aratand lumii cam cine sunt masonii Romaniei: Florian Pittis, Sorin Blejnar, Bogdan Licu – adjunct al procurorului general al Romaniei, Mihnea Motoc, fost ministru al apărării în guvernul Ciolos, si multi altii.

Comentarii

unu'

23.06.2017 23:36

Caraghioși cu șorțulețe, care se cred superiori, "iluminați" pe pământ. Absolut jenant și patetic, dacă nu ar fi și precum îi descrie autorul Constituției, Antonie Iorgovan.

Adauga comentariu