Avem dovada că alegerile electorale nu se încheie niciodată în Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca ar putea da lecții altor primării din țară despre cum se pot conserva anumite resurse între două alegeri electorale. În “gospodăria” lui Emil Boc, totul se păstrează, nimic nu se aruncă. Vizitatorii Clujului au ocazia să vadă, pe lângă multe atracții și obiective turistice, și indicatoare spre fostele secții de votare în cartierele orașului. Mărturie că la noi s-a votat, nu glumă. 

În cartierul Mănăștur, de exemplu, un indicator-săgeată este parte integrantă din peisaj. Prins de un copac, într-o grădină de bloc, a fost uitat de către firma angajată de municipalitate să se ocupe de aceste obiecte. 

“Există un contract cu o firmă care avea obligația să le pună și să le dea jos. Se pare că nu și-a îndeplinit în totalitate obligațiile firma respectivă, însă Primăria a plătit doar ce s-a dat jos. Tot ce s-a dat jos trebuia să se aducă fizic aici. Dacă a mai rămas, la sesizare, Primăria merge și le dă jos”, ne-au transmis reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei. 

Dacă conducerea orașului nu știe câte plăcuțe a avut în „casă” și câte i s-au întors înapoi, avem o problemă. Resursele Primăriei, fie că e vorba de un indicator sau un alt obiect mai valoros, se pot pierde, fura sau distruge fără ca cineva să observe.

Se pare că niciunul din angajații Primăriei nu a avut ochi pentru aceste plăcuțe când a ieșit în oraș, deși ele au fost uitate de mai bine de un an. În economia Primăriei, ele există doar la nevoie. Între alegeri, se pot contopi cu peisajul urban.

 


Adauga comentariu