Autoturism răsturnat pe strada Traian Vuia

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în jurul orei 10.40 pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Au fost implicate două autoturisme. Unul dintre vehicule s-a răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile. Din fericire, nu au fost persoane rănite grav.

„Două mașini de pompieri și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc în jurul orei 10.40 pe strada Traian Vuia din municipiului Cluj-Napoca. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit 2 autoturisme avariate și unul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile și pasagerii ieșiți din acestea”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Un bărbat și o femeie au fost consultați de către echipajul SMURD, ei prezentând afecțiuni ușoare, fără a necesita transportul la spital.

Pompierii au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, au asigurat siguranța persoanelor implicate în eveniment și a salvatorilor pe timpul intervenției și au sprijinit proprietarul să readucă autoturismul pe roți.

Adauga comentariu