Autoturism răsturnat în Huedin. Trei victime, printre care doi minori, transportați de urgență la spital

O autospecială cu modul de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj a intervenit în cazul unui accident rutier înregistrat în apropiere de Huedin. În urma nefericitului eveniment rutier, un autoturism s-a răsturnat, iar o tânără de 30 de ani și doi copii minori, de 6 și respectiv 9 ani, au fot transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din orașul Huedin, astăzi în jurul orei 12.50.

Echipajele de pompieri au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, fără a fi persoane blocate înăuntru. Au fost consultați de către echipajul SMURD trei copii și o femeie, dintre care femeia, în vârstă de cca 30 de ani, și doi copii, un băiat de cca 6 ani și o fetiță de cca 9 ani, au fost transportați cu afecțiuni ușoare la spital, pentru investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Adauga comentariu