Autorul furtului de la Seven, reținut pentru 24 de ore. Clujeanul profitase că angajata era „la țigară”

La începutul lunii februarie, de la una dintre sălile de noroc din Grupul SEVEN, situată pe strada Giordani Bruno, un bărbat a reușit să sustragă peste 2000 de euro. Polițiștii au început cercetările în data de 4 februarie, când a avut loc furtul, iar astăzi au identificat hoțul și l-au reținut pentru 24 de ore. 

Potrivit surselor Ziar de Cluj toată întâmplarea a durat 7-8 secunde. Angajata a ieșit să fumeze, iar autorul furtului a intrat cu o cagulă pe față și a sustras suma de 10.000 de lei. Mai mult, fata nu a fost amenințată sau constrânsă să predea suma de bani. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3.30 și pentru identificarea autorului cei de la SIC au efectuat două percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a suspectului. În urma acțiunilor, polițiștii l-au reținut pe autor, un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca, urmând ca acesta să fie prezentat magistraților pentru luarea măsurilor preventive. 

„Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri. Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, în  această dimineață au fost efectuate percheziții domiciliare. Conform investigațiilor efectuate, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentat magsitraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente”, arată cei de la IPJ Cluj. 

 

 

Adauga comentariu