Autorul accidentului de pe Corneliu Coposu a fost identificat. Acesta își incendiase autoturismul pentru a se sustrage urmăririi penale

Conducătorul auto care a accidentat mortal o femeie în vârstă de 71 de ani în această dimineață, pe strada Corneliu Coposu, a fost identificat de către Poliție. Astfel, conform ultimelor informații disponibile, IPJ Cluj a făcut publice următoarele date:

″Poliţiştii clujeni au reuşit identificarea conducătorului auto care la data de 23 aprilie a.c. a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, fugind ulterior de la locul accidentului″, se arată în Comunicatul de Presă al IPJ Cluj.

Astfel, în urma activităților întreprinse în vederea identificării infractorului, autoturismul implicat în accident a fost găsit în zona localității Popești, fiind incendiat.

″Totodată s-a reuşit identificarea celui aflat la volan, un bărbat de 36 de ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, care este căutat de poliţişti în vederea tragerii la răspundere penală.

În cauză este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal″, se mai precizează în știrea de presă a IPJ.

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe Corneliu Coposu: Încă un caz de accident cu părăsirea locului faptei. Se caută un OPEL VECTRA, culoare gri metalizat cu numărul BV – 88 – SBA

 

 

 

sursa foto: Infotrafic Cluj

Adauga comentariu