Autoritățile locale (care or fi fiind acelea) se "pregătește" de recoltat orezul de pe Someșul navigabil

Profitând de vremea bună de afară, inutilul Gheorghe Șurubaru, „sitimanajăr”-ul și sinecuristul lui Boc (pe banii clujenilor, că dacă ar fi fost pe ai lui Boc, nu ar mai fi fost), sau o altă autoritate la fel de inutilă și locală în materie (poate chiar cei de la Apele române), și-au tras la ponton, ieri, orele 16.22 fix, lebădoiul de făcut curat la bordura Someșului navigabil.

Pare a fi același lebădoi pe care, acum doi ani, Apele române îl dădeau, în cârdășie cu Boc și Șurubaru, drept utilaj ultra-performant de curățat albia Someșului.

CITEȘTE: Cum își bat joc Apele Române de acțiunea de “igienizare” a Someșului anunțată de Emil Boc

CITEȘTE: După ce “Apele române” au dat chix cu hidrobicicleta la curățarea Someșului de gunoaie, Emil Boc ar face bine să cheme niște gondolieri din Veneția. Putem face și festival de șansonete, curățăm și albia...

Constatăm nerușinarea și nesimțirea autorităților locale – sărăcia de duh a celor care-i mai creditează cu bună-credință (toți “utilii” cărora li se întunecă judecata și li se lasă ceața pe gândire când scrii ceva “die ghietu’ Boc al nost’”) și doar sperăm că măcar au cărat cu cârca lebădoiul de pe lacul din Parcul Central – măcar atâta muncă să depună de banii pe care-i iau, inutil, în fiecare lună, de atâția ani din buzunarele clujenilor.

Adauga comentariu