Autoritatile dorm in timp ce otrava vine peste noi. Alin Tise nu ii raspunde prefectului la telefon. CJ Cluj amendat din nou

Comentarii

Dan

29.11.2017 21:51

Nu inteleg cum nicio institutie nu poate sa reolve problema asta. O gasca de incompetenti cum rar mai vezi laolalta. In timp ce se lauda cu toate lucrurile bune facute in judetul Cluj si in municipiul Cluj-Napoca, ei defapt supura in secret gunoi prin toate glandele. Nu le cere nimeni demisia?

Nicu

30.11.2017 09:46

Eu ma mir ca SRI, ochii si timpanul, cel laudat, cel atoate stiutor, nu a trimis informari catre Parchete, Prefect,Ministere *sanatatii, mediu, interne* Premier, Presedinte. Aicia e un genocid, in aval pe Somes sunt localitati, oameni, animale, pesti, e de groaza, nu m-ar mira sa apara Holera. Despre ploile care pateaza nu se spune nimica, mai ales cele care au fost dupa incendieri si au fost si deasupra Clujului. De asemena panza freatica este infectata pe ani buni. Cancerul se declanseaza rapid si nu da semne , de obicei, decat in stadii avansate, cand exista deja metastaze extinse. Cum poate fi catalogat dupa codul penal faptul ca stii ca exista o infractiune grava si tu, ca organ al statului, nu faci nimica, taraganezi, te faci ca nu stii, etc?

cetatean

01.12.2017 06:28

N-ui intereseaza!Ei nu au vilele in zona aceea si amenzile oricum se platesc din banii publici adica mai bine zis din banii fraierilor!!

Adauga comentariu