Autoritățile clujene își propun să elimine obligativitatea măștii în spațiile publice: „Sperăm să atingem cât mai repede cu putință acel procent de 50% și să scăpăm de mască în aer liber”

Autoritățile locale din Cluj-Napoca intenționează să elimine obligativitatea măștii în spațiile publice. 

„Am depășit deja demult procentul de 40% rată de vaccinare pe municipiul Cluj-Napoca, astfel încât sperăm să atingem cât mai repede cu putință 50% și să scăpăm de mască în aer liber. 

De aceea aș vrea să se înțeleagă în primul rând că prin vaccinare ne protejăm propria noastră sănătate și a celor din jur. De aceea vaccinarea este atât de importantă”, a declarat primarul Emil Boc în cadrul unei intervenții la antena3. 

Edilul a anunțat evenimentele pilot din Cluj-Napoca, precum organizarea unui spectacol la Opera Română Cluj doar pentru publicul vaccinat. 

Boc a apreciat evenimentul-pilot drept „revenirea normalității”

De asemenea, acesta nu a uitat să amintească și de maratonul vaccinării din Cluj-Napoca pentru perioada 14-17 mai. 

„Cu această ocazie sperăm să atingem cât mai repede cu putință acel procent de 50% și să scăpăm de mască în aer liber în Cluj-Napoca”, a adăugat primarul. 

De altfel edilul municipiului Cluj-Napoca nu a uitat să-și exprime încrederea că evenimentele de tip Untold vor fi organizate în această vară-toamnă. 

„Vom avea evenimente în această vară-toamnă, inclusiv gen Untold, gen electric Castle și de ce nu spectacole de operă în centrul orașului”, a declarat Emil Boc în cadrul unei alte intervenții la realitatea.net

 

Adauga comentariu