Autoritățile anunță o vizită de control pe șantierul de la baza sportivă La Terenuri: „Un pic se pare că au întârziat unele lucrări... Vom monitoriza la sânge”

Lucrările de execuție pentru amenajarea bazei sportive La Terenuri sunt în întârziere, iar acest aspect nu reprezintă o noutate nici pentru localnicii din cartierul Mănăștur, nici pentru administrația locală. În condițiile în care lucrările trebuie încheiate în septembrie 2021, primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc anunță o vizită de control pe teren, context în care cel mai probabil activitatea de pe șantier va fi animată de prezența edilului în persoană. 

„O să am o vizită pe teren și o să comunic informațiile cât de curând. 

Cu vremea aceasta un pic se pare că a întârziat unele lucrări care trebuiau să fie făcute. 

Graficul este septembrie, la sfârșit să fie gata baza sportivă. 

Și vom monitoriza la sânge evoluția șantierului”, a susținut edilul Emil Boc în cadrul unei intervenții telefonice la un post de radio local. 

Prin urmare, după vizita anunțată de Emil Boc pe șantierul din La Terenuri, clujenii se pot aștepta și la anunțuri oficiale în privința întârzierilor.

Deși, probabil, reprezentanții administrației locale nu ar trebui doar să informeze comunitatea în privința întârzierilor, ci să facă astfel încât aceste întârzieri să fie recuperate, iar proiectul să fie încheiat la termen. 

În mai 2019, autoritățile locale lansau un clip de simulare video cu viitoarea bază sportivă. 

Sunt șanse considerabile ca locuitorii municipiului Cluj-Napoca să se poată bucura de vizionarea acestui clip electoral și pe parcursul anului 2021, poate chiar și a anului viitor, iar aceasta întrucât șantierul ar putea să mai rămână deschis și dincolo de termenul limită prevăzut prin contract. 

Lucrările de la Baza Sportivă La Terenuri sunt executate de asocierea formată din SC RoVerde Landscaping SRL Petrești, jud. Ilfov – SC Open Trans SRL Sfântu Ilie, jud. Suceava – SC Electrogrup SA Cluj-Napoca – SC Cris Garden SRL București – SC Prospect Dream SRL.

Contractul a fost semnat în 2020, la sfârșitul lunii aprilie și are valoarea de 5,5 milioane euro, fără TVA.


 

 

 

sursa foto: capturaemilboc/facebook.com simulare video baza sportiva la terenuri

Adauga comentariu