Aurelia Cristea s-a pisicit pe langa motanul Ponta

Dupa ce a disparut din peisajul politic local clujean in plina campanie electorala, lasandu-si colegii de partid cu ochii in soare, asa cum si ei la randul lor au lasat-o cand i-au retras sprijinul politic pentru candidatura la functia de primar al Clujului, deputatul PSD Aurelia Cristea si-a facut brusc aparitia in spatiul public.

Dupa trei saptamani de la startul campaniei electorale Aurelia Cristea si-a calcat pe inima-i larga si s-a prezentat la o manifestare electorala, dar nu la o actiune de sustinere a cadidatului independent Octavian Buzoianu, asa cum acesta s-ar fi asteptat, ci la o actiune desfasurata in Turda si Campia Turzii. Cu bucuria de a-i sustine pe candadatii din respectivele localitati la functiile de primar respectiv de consilieri locali, Aurelia Cristea s-a pisicit putin pe langa fostul premier Victor Ponta pentru ca acesta sa puna o vorba buna la Centru, astfel incat sa nu ramana fara de „coledzi” la alegerile din toamna. Buzoienii mai au de asteptat ca in spatiul virtual sa apara cel putin o imagine in care Aurelia Cristea sa stea langa candidatul independent al PSD Cluj Octavian Buzoianu. Iar clujenii inca mai asteapta o explicatie care sa nu fie mincinoasa cu privire la disparitia brandului clujean URSUS din spatiul urban.

Asa cum clujenii asteapta degeaba, si locul Aureliei Cristea va fi ocupat de Remus Lapusan. In timp ce Alexandru Cordos va deveni istorie.

Comentarii

delia

29.05.2016 19:51

HOTILOR , ne-ati nenorocit viitorul ! TINERII NU AU NICI O SANSA IN TARA ASTA DE RAHAT

Adauga comentariu