Aurelia Cristea, ministru in Guvernul Ponta

Deputatul Aurelia Cristea a fost numita in Guvernul Ponta la conducerea Ministerului pentru Dialog Social. Cristea a dezvaluit, pentru Ziar de Cluj, ca isi va stabili prioritatile si agenda dupa o intrevedere cu fostul ministru de resort.

"Ii multumesc domnului prim-ministru poentru increderea acordata.Voi stabili agenda dupa o discutie cu fostul ministru pentru dialog social, sa vedem care e situatia. Pentru Cluj sper sa fie un castig si sper sa fac fata acestei provocari", a precizat Aurelia Cristea.

Deputatul clujean sustine ca nu va renunta la mandatul de parlamentar. Aurelia Cristea a fost numita in functia de director general al Consiliului de Administratie al PAID (POOL-ul de Asigurare impotriva dezastrelor naturale), in iulie 2012. Cristea a castigat un mandat de deputat de Cluj, in urma alegerilor parlamentare din 2013.

Foto: bzc.ro

Comentarii

Alina

04.03.2014 10:38

Felicitari doamna deputat!!!! Suntem mandrii de dumneavoastra. Va multumim pentru tot ce faceti pentru municipiul Cluj! Bafta!

abc

04.03.2014 11:14

D-na are bani sa duca "delegatia" psd unde ne reprezinta baba din chinteni la Bruxelles dar nu sunt bani pentru sangele artificial de la Cluj. 

Adauga comentariu