Aurelia Cristea: Alexandru Cordos se va autosuspenda din spirit de colegialitate

Presedintele organizatiei municipale a PSD Cluj, Aurelia Cristea, a dezvaluit astazi pentru Ziar de Cluj ca este convinsa ca Alexandru Cordos se va autosuspenda din partid. Senatorul este urmarit penal alaturi de fiica in dosarul in care sotia sa, Mihaiela Cordos, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenta in forma continuata. 

"Alexandru Cordos e coleg cu mine de cand sunt in partid. A fost un bun coleg, si, avand in vedere ca la ultimul Consiliu National al PSD s-au adoptat cateva criterii de integritate pentru toti cei care suntem in functii politice, cred ca va respecta acest cod de integritate si se va susupenda. Din spirit de colegialitate si din respect pentru toata activitatea si pentru toti colegii din organizatie”, a declarat Aurelia Cristea, pentru Ziar de Cluj.

Comentarii

A.

25.04.2015 17:29

Cata ipocrizie, doamna deputat! Ce integritate? Ce spirit de colegialitate? Au furat si au prostit oameni simpli si ne-au vorbit noua, cetatenilor simpli, care ne ducem traiul cu greu de la o luna la alta, despre corectitudine? Sa mergeti sa ii tineti de urat cand va intra in inchisoare, tot din spirit de colegialitate, madame!

Adauga comentariu