Aurel Tamas despre alegeri: Facebook-ul a depasit multe televiziuni din Romania

Interpretul de muzica popular Aurel Tamas a scris pe Facebook o postare care i-a adus peste 1.700 de Like-uri, in care apreciaza ca “se adevereste inca o data ca romanii nu se lasa calcati in picioare si ca merita sa te mandresti ca faci parte din aceasta natiune”.

Artistul a tinut sa ii indemne in 16 noiembrie pe ardeleni sa se prezinte la vot ca sa arate ca le pasa de aceasta tara.

“Nu vrem sa fim codasii tarii!”, a conchis el.

Luni, dupa alegeri, Tamas a remarcat ca, asa cum americanii si-au ales un presedinte de culoare, “romanii au optat pentru un presedinte cetatean roman de origine germana, fapt care demonstreaza inteligenta acestui neam”.

“Ii felicit pe toti cei care au mers la vot, ca au votat cu unul, ca au votat cu altul si le multumesc din suflet transilvanenilor ca au fost la inaltime.

Nu in ultimul rand, admiratie, multumiri si felicitari tuturor din diaspora, tineri, oameni maturi cu copii in brate, care au stat de dimineata pana noaptea tarziu, in frig si ploaie, fara mancare si fara apa, pentru a vota si a demonstra romanilor si celor de pretutindeni ca stim ce inseamna democratie si ne luptam pentru asta.

In final, cred ca Facebook-ul a depasit multe televiziuni din Romania. Ii felicit pe tineri pentru atitudine si implicare.

Traiasca presedintele!”, a scris artistul.

Pentru ca a dovedit ca nu este un artist pentru care alegerile inseamna doar niste concerte in plus, pentru atitudine, discurs mobilizator si asumarea unei pozitii, ii spunem Jos Palaria! cantaretului Aurel Tamas.

Adauga comentariu