AUDIO Vasile Dîncu, despre greșelile PSD la LOCALE: „Congresul a fost abia acum o lună și a trebuit să intrăm direct în focuri”, iar despre PSD Cluj: „Organizația PSD Cluj a făcut niște lucruri extraordinare”

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al Partidului Social Democrat, susține că va comenta rezultatele de la nivel național mâine dimineață, după verdictul final. 

„Nu doresc să comentez momentan rezultatele la nivel național pentru că nu le știm încă pe toate. Dimineață voi reveni cu un comentariu pe această temă”.

Întrebat dacă își reproșează ceva în campania electorală de la locale, social democratul dă vina pe faptul că PSD și-a organizat congresul doar cu o lună înainte de alegerile locale.  

„Faptul că actuala echipă a PSD-ului nu a fost mai din timp conectată la campanie și la partid. Congresul a fost abia acum o lună și a trebuit să intrăm direct în focuri, fără a pregăti o campanie. Acesta ar fi singurul lucru care poate fi, să zicem așa, o chestiune care ținea de noi”, explică acesta. 

Referitor la modul în care organizația PSD Cluj a derulat campania electorală la aceste alegeri, Dîncu felicită conducerea interimară și se arată optimist pentru următoarele campanii electorale, precum cele pentru Parlamentul României.

„Organizația PSD Cluj a făcut niște lucruri extraordinare”, a mai precizat Vasile Dîncu.  

Adauga comentariu