AUDIO Convorbire halucinantă între o CLIENTĂ și angajatul unei „pizzerii” din Cluj, Pizza4You: „Proasto! Du-tie în tiemniță”

Clujul, acest oraș în plină dezvoltare, e împânzit de „pizzerii” și „restorante” care livrează mâncarea la domiciliu. Nimic special, așa e peste tot în lumea civilizată. Doar că, la Cluj oamenii se lovesc cu tot felul de situații de rahat (și nu facem referire la rahat turcesc). 

Mâncarea trebuie să ajungă în X minute și mai mereu întârzie, deseori e semi-rece și deseori arată ca de la cantina săracilor. Bun, nu contează. Omul când e flămând nu e pretențios. Doar că, se pare că livratorilor li s-a urcat la cap Untoldul și Clujul prețurilor scumpe, altfel nu ne explicăm cum de își permit să vorbească ca pe șantier cu clienții. 

Pe adresa redacției am primit convorbirea dintre o doamnă respectabilă din Cluj, care a dorit să comande pizza de la Pizza4You. Niciodată nu s-ar fi gândit că va fi luată la 11 metri de un angajat supărat pe viață.

„Bună seara stimați redactori de la Ziar de Cluj. Aș dori să fac cunoscut felul în care își tratează pizzeria „Pizza4you” clienții. Doresc să precizez că aceștia își bat joc și abuzează de faptul că știu că oricum au clienți și adresează injurii inadmisibile clienților. Intenția mea a fost bună, ceea de a comanda câteva pizza cu ocazia zilei mele de naștere, iar tratamentul acestora nu a fost în concordanță cu relația client-vânzător”, ne-a scris Ana Maria Macea.

PS: Știm să scriem, nu suntem analfabeți. Însă suntem convinși, judecând după modul de exprimare al angajatului, că „du-tie ân tiemniță” ar scrie dacă i-am da un pix și o hârtie. Mai mult, rugăm în continuare reprezentanții pizzeriei să ne ofere o explicație de bun simt la cele întâmplate.  

 

Adauga comentariu